Broodpizza met tonijn en mozzarella
De bodem van deze pizza maak je gewoon met sneetjes witbrood. Handig en supersnel klaar!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Vet bakplaat in. Verwijder de korst van het brood en leg de sneetjes dicht tegen elkaar aan op de ingevette bakplaat, in vier rijen van 3 sneetjes.
Snijd de ui in dunne partjes. Strijk de tomatensaus over het brood uit en beleg met rode ui en tonijn. Strooi de oregano en kappertjes erover. Snijd de mozzarella in plakjes en dep de plakjes droog met keukenpapier. Leg vervolgens op de pizza. Bestrooi met peper en oude kaas. Bak in het midden van de oven de broodpizza in 15-20 min. knapperig en bruin.
Broodpizza met tonijn en mozzarella
De bodem van deze pizza maak je gewoon met sneetjes witbrood. Handig en supersnel klaar!
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Vet bakplaat in. Verwijder de korst van het brood en leg de sneetjes dicht tegen elkaar aan op de ingevette bakplaat, in vier rijen van 3 sneetjes.
Snijd de ui in dunne partjes. Strijk de tomatensaus over het brood uit en beleg met rode ui en tonijn. Strooi de oregano en kappertjes erover. Snijd de mozzarella in plakjes en dep de plakjes droog met keukenpapier. Leg vervolgens op de pizza. Bestrooi met peper en oude kaas. Bak in het midden van de oven de broodpizza in 15-20 min. knapperig en bruin.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 sneetjes witbrood
2 rode uien
200 ml sugo kruiden pastasaus in pot
400 g tonijnstukken in olie
1 el gedroogde oregano
2 el kappertjes
2 bollen mozzarella
50 g Grana Padano kaasschaafsel