Lasagne met ham en broccoli
Tien minuten voorbereiden, boekje lezen en dan... aan tafel.
Aan de slag
Verwam de oven voor op 200 °C. Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes en snijd de steel in stukjes. Kook de broccoli 2 min., giet af en spoel af met koud water. Snijd de mozzarella in kleine blokjes.
Meng de broccoli met de ham en 1/3 van de saus. Schep de mozzarella door de rest van de saus. Schenk een laagje saus met mozzarella in de ovenschaal en bedek met lasagnebladen. Bedenk met de helft van het broccolimengsel. Dek af met lasagnebladen.
Verdeel de rest van de saus met de mozzarella erover. Bestrooi de schotel met gemalen kaas. Laat de lasagne in het midden van de oven in 30 min. gaar en goudbruin worden.
Lasagne met ham en broccoli
Tien minuten voorbereiden, boekje lezen en dan... aan tafel.
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwam de oven voor op 200 °C. Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes en snijd de steel in stukjes. Kook de broccoli 2 min., giet af en spoel af met koud water. Snijd de mozzarella in kleine blokjes.
Meng de broccoli met de ham en 1/3 van de saus. Schep de mozzarella door de rest van de saus. Schenk een laagje saus met mozzarella in de ovenschaal en bedek met lasagnebladen. Bedenk met de helft van het broccolimengsel. Dek af met lasagnebladen.
Verdeel de rest van de saus met de mozzarella erover. Bestrooi de schotel met gemalen kaas. Laat de lasagne in het midden van de oven in 30 min. gaar en goudbruin worden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g broccoli
250 g mozzarella
250 g hamreepjes
690 g sugo kruiden pastasaus in pot
250 g lasagnebladen
75 g geraspte belegen kaas