Opperdepop: slimme cannelloni 2-4 jr
bewaar
bewaar

Opperdepop: slimme cannelloni 2-4 jr

Pasta? Die rol je gewoon zelf! Van lasagnebladen maak je in een handomdraai gevulde cannelloni.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Pers de knoflook uit en snipper de ui. Verhit de olie in een ruime koekenpan en fruit de knoflook en ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Meng 100 ml tomatensaus erdoor en laat het gehaktmengsel nog 2 min. zacht sudderen.

Snijd de lasagnebladen over de breedte doormidden, zodat je in totaal 16 bladen hebt. Verdeel het gehaktmengsel over één kant van de bladen en rol ze op. Vet de ovenschaal in. Schep enkele eetlepels tomatensaus op de bodem van de ovenschaal. Leg de pastarolletjes er naast elkaar op en schenk de rest van de tomatensaus erover. Verdeel de mozzarella en geraspte kaas over de rolletjes.

Zet het gerecht ca. 20 min. in de oven, tot de kaas is gesmolten en licht goudbruin is.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn
combinatietipLekker met een salade met paprika en tomaat.

Opperdepop: slimme cannelloni

Instructievideo - 02:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: slimme cannelloni 2-4 jr

Pasta? Die rol je gewoon zelf! Van lasagnebladen maak je in een handomdraai gevulde cannelloni.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig