Opperdepop: smuleitjes uit de oven 2-4 jr
bewaar
bewaar

Opperdepop: smuleitjes uit de oven 2-4 jr

Maak deze eitjes bijvoorbeeld in het weekend, als je meer tijd hebt om lekker te ontbijten.

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes met een lepel en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de sjalotjes. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de sjalotjes 1 min. Voeg de tomaten en hamblokjes toe en bak 1 min. mee.

Verdeel het tomatenmengsel over de ovenschaaltjes. Strooi de geraspte kaas erover. Breek boven elk schaaltje een ei en prik de dooiers eventueel kapot met een vork. Zet de schaaltjes in de oven en bak ca. 15 min. tot de eieren zijn gestold.

Rooster ondertussen de sneetjes brood in een broodrooster lichtbruin. Snijd in repen. Strooi peper en eventueel zout over de eitjes en serveer met de broodrepen.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn
algemeenHeb je geen kleine ovenschaaltjes? Bereid dit gerecht dan in één grote ovenschaal.

Opperdepop: smuleitjes uit de oven

Instructievideo - 02:08 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: smuleitjes uit de oven 2-4 jr

Maak deze eitjes bijvoorbeeld in het weekend, als je meer tijd hebt om lekker te ontbijten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig