Salade rode pesto
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd 12 sneetjes van de ciabatta en bestrijk ze dun met 1 el olie. Rooster ze boven in de oven in ca. 8 min. goudbruin. Keer halverwege. Bak de rest van het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 1 el olie en bak hierin de aubergine en tijm ca. 8 min. Breng op smaak met peper en zout.
Roer 1 tl pesto rosso met 1 el water en 1 el olie tot een dressing. Breng op smaak met peper. Bestrijk de sneetjes brood met de rest van de pesto.
Snijd de mozzarella in stukjes en meng met de sla, aubergine en ui. Verdeel de dressing en het brood erover. Serveer met de rest van het brood.
Salade rode pesto
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd 12 sneetjes van de ciabatta en bestrijk ze dun met 1 el olie. Rooster ze boven in de oven in ca. 8 min. goudbruin. Keer halverwege. Bak de rest van het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 1 el olie en bak hierin de aubergine en tijm ca. 8 min. Breng op smaak met peper en zout.
Roer 1 tl pesto rosso met 1 el water en 1 el olie tot een dressing. Breng op smaak met peper. Bestrijk de sneetjes brood met de rest van de pesto.
Snijd de mozzarella in stukjes en meng met de sla, aubergine en ui. Verdeel de dressing en het brood erover. Serveer met de rest van het brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ciabatta
3 el olijfolie extra vierge
2 aubergines
1 tl gedroogde tijm
½ potje pesto rosso
1 zak rucola slamelange
2 zakjes mozzarella
1 rode ui