Pasta rode pesto
bewaar
bewaar

Pasta rode pesto

Geen groene, maar rode pesto! Dat is nog eens een smakelijke variant op pasta pesto. Vul 'm aan met flink wat groente en je hebt een fijne doordeweekse maaltijd.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en vang ca. 150 ml kookvocht (per 4 personen) op.

Snipper ondertussen de uien en snijd de courgette in dunne halve plakken. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui in 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de courgette toe en bak 5 min. mee.

Meng de pasta met de pesto, crème fraîche, 100 ml kookvocht (per 4 personen), gebakken groenten, mozzarella en rucola en breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta rode pesto

Geen groene, maar rode pesto! Dat is nog eens een smakelijke variant op pasta pesto. Vul 'm aan met flink wat groente en je hebt een fijne doordeweekse maaltijd.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig