Frites van koolraap en knolselderij
Mmm... een patatje mét. Maar dan van wintergroenten en kruidenmayo.
Aan de slag
Schil de koolraap en de knolselderij en snijd ze in frieten. Kook ze 3 min. en giet af. Verhit ondertussen de olie in een wok of pan tot 180 °C of zet de frituurpan aan. Verdeel de groenten in porties. Frituur elke portie 3-4 min. Laat uitlekken op keukenpapier.
Meng ondertussen in een kom de mayonaise met de kerriepoeder en gembersiroop. Serveer als dip bij de frites. Bon appétit!
Frites van koolraap en knolselderij
Instructievideo - 01:24 min.
Frites van koolraap en knolselderij
Mmm... een patatje mét. Maar dan van wintergroenten en kruidenmayo.
bijgerecht
null personen
380 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de koolraap en de knolselderij en snijd ze in frieten. Kook ze 3 min. en giet af. Verhit ondertussen de olie in een wok of pan tot 180 °C of zet de frituurpan aan. Verdeel de groenten in porties. Frituur elke portie 3-4 min. Laat uitlekken op keukenpapier.
Meng ondertussen in een kom de mayonaise met de kerriepoeder en gembersiroop. Serveer als dip bij de frites. Bon appétit!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ koolraap
½ knolselderij
1 l zonnebloemolie
6 el mayonaise
2 tl kerriepoeder
1 el gembersiroop
Dit heb je nodig
frituurpan
keukenthermometer