Knolselderij met milde mosterddressing
Knolselderij smaakt lichtzoet en nootachtig en dat smaakt heerlijk bij de mosterd-kruidendressing.
Aan de slag
Schil de knolselderij en rasp met de grove rasp van de keukenmachine. Pers de citroen uit. Meng het sap met de mosterd en mayonaise tot een dressing. Snijd de peterselie fijn. Meng met de dressing door de knolselderij en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Knolselderij met milde mosterddressing
Knolselderij smaakt lichtzoet en nootachtig en dat smaakt heerlijk bij de mosterd-kruidendressing.
bijgerecht
null personen
335 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de knolselderij en rasp met de grove rasp van de keukenmachine. Pers de citroen uit. Meng het sap met de mosterd en mayonaise tot een dressing. Snijd de peterselie fijn. Meng met de dressing door de knolselderij en breng op smaak met peper en eventueel zout.
bewaartip:
bereidingstip:
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g knolselderij
1 citroen
1 el milde Franse mosterd
7 el Belgische mayonaise
10 g verse platte peterselie
Dit heb je nodig
keukenmachine