Koolsalade met romige mosterddressing
Deze vegetarische salade met witte kool is al in 10 minuten klaar.
Aan de slag
Roer voor de dressing de mayonaise, yoghurt, mosterd en honing door elkaar. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.
Snijd de tomaten elk in acht parten. Halveer de Amsterdamse uien.
Schep de dressing door de witte kool. Meng met de tomaten, Amsterdamse uien en rozijnen. Breng op smaak met peper en zout.
Koolsalade met romige mosterddressing
Deze vegetarische salade met witte kool is al in 10 minuten klaar.
bijgerecht
null personen
265 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Roer voor de dressing de mayonaise, yoghurt, mosterd en honing door elkaar. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.
Snijd de tomaten elk in acht parten. Halveer de Amsterdamse uien.
Schep de dressing door de witte kool. Meng met de tomaten, Amsterdamse uien en rozijnen. Breng op smaak met peper en zout.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el mayonaise
4 el yoghurt
1 el Franse mosterd
½ el vloeibare honing
380 g tastytom-trostomaten
200 g Amsterdamse uitjes
300 g gesneden witte kool
75 g rozijnen