Koolsalade met romige mosterddressing
bewaar
bewaar

Koolsalade met romige mosterddressing

Deze vegetarische salade met witte kool is al in 10 minuten klaar.

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Roer voor de dressing de mayonaise, yoghurt, mosterd en honing door elkaar. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.

Snijd de tomaten elk in acht parten. Halveer de Amsterdamse uien.

Schep de dressing door de witte kool. Meng met de tomaten, Amsterdamse uien en rozijnen. Breng op smaak met peper en zout.

algemeenMaak je ook burgers op de barbecue? Houd dan wat tomaten en uitjes achter voor op de burgers. Je kunt ook wat extra dressing maken en die gebruiken als burgersaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolsalade met romige mosterddressing

Deze vegetarische salade met witte kool is al in 10 minuten klaar.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig