Vloerbrood met kaas en koolsalade
bewaar
bewaar

Vloerbrood met kaas en koolsalade

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Schaaf de kaas in plakjes. Snijd de augurken in de lengte in reepjes en hak de dille grof. Meng in een kom de mayonaise, honing, mosterd, dille en peper en zout tot een dressing. Schep de kool door de dressing.

Halveer het brood en snijd de stukken open. Beleg de onderste helften met kaas, augurk en koolsalade. Dek af met de bovenste helft. Snijd in vieren en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vloerbrood met kaas en koolsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig