Broodje visstick met koolsalade
Zo'n lekker broodje, dan willen je kinderen ook best wat salade eten!
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een ruime koekenpan en bak de vissticks in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Meng ondertussen de rodekool, spitskool, dille, cranberry’s en de rest van de olie in een grote schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de broodjes open en verdeel de botersla en vissticks erover. Serveer met de dressing en koolsalade.
Broodje visstick met koolsalade
Zo'n lekker broodje, dan willen je kinderen ook best wat salade eten!
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een ruime koekenpan en bak de vissticks in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Meng ondertussen de rodekool, spitskool, dille, cranberry’s en de rest van de olie in een grote schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de broodjes open en verdeel de botersla en vissticks erover. Serveer met de dressing en koolsalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el arachideolie
12 vissticks
300 g gesneden rodekool
300 g gesneden spitskool
1 el gedroogde dille
2 el gedroogde cranberry's
4 hamburgerbroodjes
100 g botersla
4 el bieslooksladressing