Broodje visstick met rucola-tuinerwten-fetasalade
Jong of oud, wie houdt er niet van vissticks?
20 min. bereiden
8 ingrediënten
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een ruime koekenpan en bak de vissticks in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Doe ondertussen de tuinerwten in een vergiet en spoel ze af onder warm water. Pureer de helft van de tuinerwten en de muntblaadjes met de staafmixer tot een dikke puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Halveer de broodjes en bestrijk de onderste helften met erwtenpuree. Verdeel er wat rucola over en leg op elke helft 2 vissticks. Dek af met de bovenste helft van het brood.
Meng de rest van de rucola in een ruime schaal met de rest van de olie, de rest van de erwten, de azijn, peper en eventueel zout. Verkruimel de feta erover en serveer de salade bij de broodjes.
Broodje visstick met rucola-tuinerwten-fetasalade
Jong of oud, wie houdt er niet van vissticks?
hoofdgerecht
null personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een ruime koekenpan en bak de vissticks in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Doe ondertussen de tuinerwten in een vergiet en spoel ze af onder warm water. Pureer de helft van de tuinerwten en de muntblaadjes met de staafmixer tot een dikke puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Halveer de broodjes en bestrijk de onderste helften met erwtenpuree. Verdeel er wat rucola over en leg op elke helft 2 vissticks. Dek af met de bovenste helft van het brood.
Meng de rest van de rucola in een ruime schaal met de rest van de olie, de rest van de erwten, de azijn, peper en eventueel zout. Verkruimel de feta erover en serveer de salade bij de broodjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el traditionele olijfolie
8 vissticks
450 g diepvries tuinerwten
5 g verse munt
4 zachte bruine bolletjes
75 g rucola
1 el azijn
150 g feta
Dit heb je nodig
staafmixer