Broodje visstick met rucola-tuinerwten-fetasalade
bewaar
bewaar

Broodje visstick met rucola-tuinerwten-fetasalade

Jong of oud, wie houdt er niet van vissticks?

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de helft van de olie in een ruime koekenpan en bak de vissticks in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Doe ondertussen de tuinerwten in een vergiet en spoel ze af onder warm water. Pureer de helft van de tuinerwten en de muntblaadjes met de staafmixer tot een dikke puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Halveer de broodjes en bestrijk de onderste helften met erwtenpuree. Verdeel er wat rucola over en leg op elke helft 2 vissticks. Dek af met de bovenste helft van het brood.

Meng de rest van de rucola in een ruime schaal met de rest van de olie, de rest van de erwten, de azijn, peper en eventueel zout. Verkruimel de feta erover en serveer de salade bij de broodjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje visstick met rucola-tuinerwten-fetasalade

Jong of oud, wie houdt er niet van vissticks?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig