Broodje vissticks met erwtenpuree
Een keer wat anders dan een hamburger? Probeer dit broodje met vissticks.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de bevroren vissticks in 12 min. goudbruin. Keer regelmatig. Doe ondertussen de kool met de rozijnen en dressing in een schaal en meng goed door elkaar. Kook de tuinerwten in 4 min. in water met eventueel zout beetgaar. Giet af, doe in een hoge kom en pureer met de staafmixer tot een puree. Roer de zuivelspread erdoor Halveer de broodjes en bestrijk de onderste helften met erwtenpuree. Verdeel er wat veldsla over en leg op elke helft 3 vissticks. Dek af met de bovenste helften van de broodjes. Serveer met de koolsalade en de erwtenpuree en veldsla.
Broodje vissticks met erwtenpuree
Een keer wat anders dan een hamburger? Probeer dit broodje met vissticks.
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de bevroren vissticks in 12 min. goudbruin. Keer regelmatig. Doe ondertussen de kool met de rozijnen en dressing in een schaal en meng goed door elkaar. Kook de tuinerwten in 4 min. in water met eventueel zout beetgaar. Giet af, doe in een hoge kom en pureer met de staafmixer tot een puree. Roer de zuivelspread erdoor Halveer de broodjes en bestrijk de onderste helften met erwtenpuree. Verdeel er wat veldsla over en leg op elke helft 3 vissticks. Dek af met de bovenste helften van de broodjes. Serveer met de koolsalade en de erwtenpuree en veldsla.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
12 vissticks
300 g gesneden witte kool
3 el blanke rozijnen
4 el yoghurtdressing bieslook
450 g diepvries tuinerwten
200 g zuivelspread bieslook light
4 vloerkadetten
75 g veldsla
Dit heb je nodig
bakpapier
staafmixer