Couronne met oude kaas en pestospread
Couronne is Frans voor kroon. Dit lekkere brood had geen betere naam kunnen krijgen!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 210 °C.
Bak de couronne ca. 7 min. in het midden van de oven.
Snijd het brood horizontaal doormidden en laat iets afkoelen. Snijd het stuk komkommer in plakjes en snijd de kaasplakken in vieren. Bestrooi met peper. Besmeer de onderste helft met de pestospread en verdeel achtereenvolgens de helft van de bladsla, de oude kaas, komkommer en de rest van de bladsla erover.
Besmeer de bovenste helft van het brood met de mayonaise, leg op de onderste helft en druk licht aan. Serveer op een platte schaal.
Couronne met oude kaas en pestospread
Couronne is Frans voor kroon. Dit lekkere brood had geen betere naam kunnen krijgen!
null personen
525 kcal
15 min. bereiden
7 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 210 °C.
Bak de couronne ca. 7 min. in het midden van de oven.
Snijd het brood horizontaal doormidden en laat iets afkoelen. Snijd het stuk komkommer in plakjes en snijd de kaasplakken in vieren. Bestrooi met peper. Besmeer de onderste helft met de pestospread en verdeel achtereenvolgens de helft van de bladsla, de oude kaas, komkommer en de rest van de bladsla erover.
Besmeer de bovenste helft van het brood met de mayonaise, leg op de onderste helft en druk licht aan. Serveer op een platte schaal.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 couronne brood
½ komkommer
4 plakken oude kaas
90 g pestospread
80 g jonge bladsla met rucola
2 el mayonaise