Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn
De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje.
Aan de slag
Meng de tonijnsalade met het water. Beleg de sneetjes meegranenbrood met de bladsla. Verdeel er de rosbief en de verdunde tonijnsalade over. Bestrooi met de kappertjes.
combinatietipLekker met wat verkruimelde zeezoutchips.
algemeenMeenemen voor een picknick? Maak er dan een dichte sandwich van en neem
de chips apart mee.
Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn
De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje.
null personen
180 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de tonijnsalade met het water. Beleg de sneetjes meegranenbrood met de bladsla. Verdeel er de rosbief en de verdunde tonijnsalade over. Bestrooi met de kappertjes.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g tonijnsalade
2 el water
4 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
40 g jonge bladsla met rucola
100 g rosbief
1 el kappertjes