Open meergranensandwich martino
Onze zuiderburen weten wel wat lekker is: een broodje belegd met filet american, ei, ui en augurk.
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken, pel ze en snijd in plakjes. Besmeer de sneetjes meergranenbrood met de filet americain. Verdeel de plakjes ei over het brood. Snipper de rode ui zo fijn mogelijk en strooi samen met de augurkenblokjes over de sneetjes brood. Besprenkel tot slot met chipotle pepper sauce en wat mayonaise naar smaak.
Open meergranensandwich martino
Onze zuiderburen weten wel wat lekker is: een broodje belegd met filet american, ei, ui en augurk.
null personen
220 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken, pel ze en snijd in plakjes. Besmeer de sneetjes meergranenbrood met de filet americain. Verdeel de plakjes ei over het brood. Snipper de rode ui zo fijn mogelijk en strooi samen met de augurkenblokjes over de sneetjes brood. Besprenkel tot slot met chipotle pepper sauce en wat mayonaise naar smaak.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote eieren
4 sneetjes AH Liefde & Passie meergranenbrood
100 g filet americain
½ rode ui
2 el augurkenblokjes
1 tl tabasco chipotle pepper sauce
2 el mayonaise uit knijpfles