Broodje vegetarische filet americain met ei en rode ui
Nee hoor, met deze bol met vega filet americain heb je het zeker niet hoog in je bol. In 10 min. is-ie klaar!
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken, pel ze en snijd in plakjes. Snipper ondertussen de ui zeer fijn.
Snijd de tijgerbollen overlangs doormidden. Besmeer de onderste helften met de vegetarische filet americain en de bovenste helften met de mayonaise.
Verdeel de rode ui, augurkenblokjes en plakjes ei over de onderste helften en breng op smaak met peper en zout. Leg de bovenste helften erop en serveer direct.
Broodje vegetarische filet americain met ei en rode ui
Nee hoor, met deze bol met vega filet americain heb je het zeker niet hoog in je bol. In 10 min. is-ie klaar!
null personen
485 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken, pel ze en snijd in plakjes. Snipper ondertussen de ui zeer fijn.
Snijd de tijgerbollen overlangs doormidden. Besmeer de onderste helften met de vegetarische filet americain en de bovenste helften met de mayonaise.
Verdeel de rode ui, augurkenblokjes en plakjes ei over de onderste helften en breng op smaak met peper en zout. Leg de bovenste helften erop en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote scharreleieren
1 kleine rode ui
150 g vegetarische filet americain
2 el mayonaise
2 el augurkenblokjes