Ultieme pantosti met verse tomatendip
Gesmolten kaas met gulle lagen vleeswaren: dat is de ultieme pantosti.
Aan de slag
Beleg de helft van de sneetjes brood met de helft van de kaas. Verdeel daar de plakken ham en vervolgens de rest van de kaas over. Leg de overige sneetjes brood erop. Bestrijk de bovenkanten allemaal met 1 tl mayonaise per tosti.
Verhit 2 koekenpannen op laag vuur en leg de tosti’s met de mayonaisekant naar beneden in de pannen. Bestrijk nu de bovenkanten met de rest van de mayonaise. Keer de tosti’s na 4 min. als ze goudbruin zijn en bak nog 3 min.
Snijd ondertussen de tomaten doormidden en rasp ze op een grove rasp. Meng de chipotle en de olijfolie erdoor. Breng eventueel op smaak met zout.
Neem de tosti’s uit de pan en snijd ze doormidden. Serveer de tomatendip apart erbij.
Ultieme pantosti met zelfgemaakte tomatendip
Instructievideo - 00:36 min.
Ultieme pantosti met verse tomatendip
Gesmolten kaas met gulle lagen vleeswaren: dat is de ultieme pantosti.
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Beleg de helft van de sneetjes brood met de helft van de kaas. Verdeel daar de plakken ham en vervolgens de rest van de kaas over. Leg de overige sneetjes brood erop. Bestrijk de bovenkanten allemaal met 1 tl mayonaise per tosti.
Verhit 2 koekenpannen op laag vuur en leg de tosti’s met de mayonaisekant naar beneden in de pannen. Bestrijk nu de bovenkanten met de rest van de mayonaise. Keer de tosti’s na 4 min. als ze goudbruin zijn en bak nog 3 min.
Snijd ondertussen de tomaten doormidden en rasp ze op een grove rasp. Meng de chipotle en de olijfolie erdoor. Breng eventueel op smaak met zout.
Neem de tosti’s uit de pan en snijd ze doormidden. Serveer de tomatendip apart erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes Vloerbroden wit
100 g plakken belegen kaas
4 plakken roasted ham
8 tl Belgische mayonaise
3 trostomaten
2 tl tabasco chipotle pepper sauce
1 el extra vierge olijfolie