Paasbroodjes met gerookte zalm, kaas & beenham
Een feest op tafel.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het breekbrood in z’n geheel in ca. 6-8 min. in het midden van de oven af en laat afkoelen. Snijd ondertussen de halve komkommer in plakjes.
Breek het brood in 12 kleine broodjes en snijd die doormidden. Besmeer de onderste helften met de roomkaas en verdeel de sla erover. Beleg ¼ broodjes met kaas, ¼ broodjes met ham en ¼ broodjes met zalm. Verdeel de komkommerplakjes erover, leg de bovenste helften erop en serveer op een platte schaal.
Paasbroodjes met gerookte zalm, kaas & beenham
Een feest op tafel.
null porties
130 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het breekbrood in z’n geheel in ca. 6-8 min. in het midden van de oven af en laat afkoelen. Snijd ondertussen de halve komkommer in plakjes.
Breek het brood in 12 kleine broodjes en snijd die doormidden. Besmeer de onderste helften met de roomkaas en verdeel de sla erover. Beleg ¼ broodjes met kaas, ¼ broodjes met ham en ¼ broodjes met zalm. Verdeel de komkommerplakjes erover, leg de bovenste helften erop en serveer op een platte schaal.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
320 g paaseibolletjes
½ komkommer
150 g roomkaas met bieslook
85 g rucola
2 plakken Goudse belegen kaas 48+
55 g gegrilde beenham
50 g gerookte zalm