Bagels met zalm
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Bagels overlangs halveren en met snijvlak naar boven op bakplaat leggen. Bagels onder grill schuiven en in 1-2 min. goudbruin roosteren. Bagelhelften royaal bestrijken met roomkaas en op elk een toef rucola leggen. Plakken zalm in lange repen van 2-3 cm snijden. Repen zalm losjes op bagels leggen. Peper erboven malen.
Bagels met zalm
null personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Bagels overlangs halveren en met snijvlak naar boven op bakplaat leggen. Bagels onder grill schuiven en in 1-2 min. goudbruin roosteren. Bagelhelften royaal bestrijken met roomkaas en op elk een toef rucola leggen. Plakken zalm in lange repen van 2-3 cm snijden. Repen zalm losjes op bagels leggen. Peper erboven malen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 bagels
125 g verse roomkaas met mierikswortel
½ zak rucola
100 g gerookte zalm
0 versgemalen zwarte peper