Bruschetta zalm
Deze zalmhapjes zijn een lust voor het oog en een feestje voor je mond.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 20 sneetjes, bestrijk de sneetjes met de olie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de voorverwarmde oven in ca. 8 min. goudbruin. Snijd ondertussen de ui in flinterdunne halve ringen. Verdeel de zuivelspread over de bruschette.
Snijd of scheur de zalm in 20 stukken en verdeel mooi over de roomkaas. Verdeel de uienringen erover. Bestrooi de bruschette met de kappertjes.
Bruschetta zalm
Deze zalmhapjes zijn een lust voor het oog en een feestje voor je mond.
null porties
75 kcal
15 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 20 sneetjes, bestrijk de sneetjes met de olie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de voorverwarmde oven in ca. 8 min. goudbruin. Snijd ondertussen de ui in flinterdunne halve ringen. Verdeel de zuivelspread over de bruschette.
Snijd of scheur de zalm in 20 stukken en verdeel mooi over de roomkaas. Verdeel de uienringen erover. Bestrooi de bruschette met de kappertjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verse ciabatta
1 el milde olijfolie
½ rode ui
150 g koelverse roomkaas met bieslook
200 g gerookte zalm
4 el kappertjes in pot
Dit heb je nodig
bakpapier