Blini's met zalm
bewaar
bewaar

Blini's met zalm

Een kruising tussen een pannenkoek, poffertje en eierkoek: blini's. Ze komen uit Rusland en je eet ze met verschillende toppings. Deze keer met zalm en crème fraîche. Smullen!

10 min. bereiden / 5 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Roer de crème fraîche los met de mierikswortel.

Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven. Neem uit de oven, laat iets afkoelen en bestrijk met de crème fraîche.

Snijd de bieslook fijn. Beleg met een stukje zalm en bestrooi met de bieslook en peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Blini's met zalm

Een kruising tussen een pannenkoek, poffertje en eierkoek: blini's. Ze komen uit Rusland en je eet ze met verschillende toppings. Deze keer met zalm en crème fraîche. Smullen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig