Blini's met zalm, bieten & citroencrème
Je kent blini's misschien al met zalm, maar met biet zijn ze nóg lekkerder.
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Meng het citroenrasp met de crème fraîche. Snijd de bieten in dunne plakjes, zodat je per hapje 1 plakje biet hebt. Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat ondertussen de zalm uitlekken. Snijd de dille fijn. Meng de zalm met de dille en breng op smaak met versgemalen peper. Breng eventueel op smaak met wat citroensap. Beleg elke blini met 1 tl crème fraîche, 1 plakje biet en wat zalm.
Blini's met zalm, bieten & citroencrème
Je kent blini's misschien al met zalm, maar met biet zijn ze nóg lekkerder.
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Meng het citroenrasp met de crème fraîche. Snijd de bieten in dunne plakjes, zodat je per hapje 1 plakje biet hebt. Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat ondertussen de zalm uitlekken. Snijd de dille fijn. Meng de zalm met de dille en breng op smaak met versgemalen peper. Breng eventueel op smaak met wat citroensap. Beleg elke blini met 1 tl crème fraîche, 1 plakje biet en wat zalm.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
100 g crème fraîche
2 gekookte bieten
16 blini's
213 g Wild gevangen roze zalm
3¾ g verse dille