Biefstuk-roomkaas-bruschetta met radijs en bieslook
Uitgekeken op de alledaagse bruschetta? Beleg 'm eens met roomkaas en biefstuk.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 14 sneetjes, besmeer met de Paturain en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.
Bestrooi ondertussen de biefstuk met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstuk 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan, laat akoelen en snijd in zo dun mogelijke plakjes.
Snijd ondertussen de radijsjes in dunne reepjes en de bieslook grof. Neem de bruschetta uit de oven en verdeel de plakjes biefstuk erover. Garneer met de radijs en bieslook.
Biefstuk-roomkaas-bruschetta met radijs en bieslook
Uitgekeken op de alledaagse bruschetta? Beleg 'm eens met roomkaas en biefstuk.
null porties
150 kcal
15 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 14 sneetjes, besmeer met de Paturain en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.
Bestrooi ondertussen de biefstuk met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstuk 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan, laat akoelen en snijd in zo dun mogelijke plakjes.
Snijd ondertussen de radijsjes in dunne reepjes en de bieslook grof. Neem de bruschetta uit de oven en verdeel de plakjes biefstuk erover. Garneer met de radijs en bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verse ciabatta
230 g Paturain verse roomkaas knoflook & fijne kruiden
300 g biefstuk
40 g ongezouten roomboter
4 radijsjes
5 g bieslook
Dit heb je nodig
bakpapier