Biefstuk-roomkaas-bruschetta met radijs en bieslook
bewaar
bewaar

Biefstuk-roomkaas-bruschetta met radijs en bieslook

Uitgekeken op de alledaagse bruschetta? Beleg 'm eens met roomkaas en biefstuk.

15 min. bereiden / 8 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 14 sneetjes, besmeer met de Paturain en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.

Bestrooi ondertussen de biefstuk met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstuk 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan, laat akoelen en snijd in zo dun mogelijke plakjes.

Snijd ondertussen de radijsjes in dunne reepjes en de bieslook grof. Neem de bruschetta uit de oven en verdeel de plakjes biefstuk erover. Garneer met de radijs en bieslook.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk-roomkaas-bruschetta met radijs en bieslook

Uitgekeken op de alledaagse bruschetta? Beleg 'm eens met roomkaas en biefstuk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig