Broodje verse roomkaas, gegrilde ham en ei
bewaar
bewaar

Broodje verse roomkaas, gegrilde ham en ei

Dit stokbrood is top voor in de lunchtrommel, mits je het kunt weerstaan tot 12.00u...

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes.

Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Besmeer beide helften met de verse roomkaas. Beleg de onderste helft achtereenvolgens met de slamelange, roasted ham, rauwkostkomkommer en plakjes ei. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Leg de bovenste helft van het brood erop en druk licht aan. Snijd het stokbrood in stukken en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje verse roomkaas, gegrilde ham en ei

Dit stokbrood is top voor in de lunchtrommel, mits je het kunt weerstaan tot 12.00u...

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig