Broodje verse roomkaas, gegrilde ham en ei
Dit stokbrood is top voor in de lunchtrommel, mits je het kunt weerstaan tot 12.00u...
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes.
Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Besmeer beide helften met de verse roomkaas. Beleg de onderste helft achtereenvolgens met de slamelange, roasted ham, rauwkostkomkommer en plakjes ei. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Leg de bovenste helft van het brood erop en druk licht aan. Snijd het stokbrood in stukken en serveer.
Broodje verse roomkaas, gegrilde ham en ei
Dit stokbrood is top voor in de lunchtrommel, mits je het kunt weerstaan tot 12.00u...
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes.
Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Besmeer beide helften met de verse roomkaas. Beleg de onderste helft achtereenvolgens met de slamelange, roasted ham, rauwkostkomkommer en plakjes ei. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Leg de bovenste helft van het brood erop en druk licht aan. Snijd het stokbrood in stukken en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote eieren
1 vers speltstokbrood
230 g Paturain verse roomkaas knoflook & fijne kruiden
50 g eikenbladslamelange
110 g roasted ham
150 g rauwkost komkommer