Luxe bagel met roomkaas, biefstuk en paddenstoelen
bewaar
bewaar

Luxe bagel met roomkaas, biefstuk en paddenstoelen

De roomkaas op deze bagel doet je denken aan de Provence en combineert goed met de rest van de ingrediënten.

17 min. bereiden / 3 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen. Bereid de bagels in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de grote paddenstoelen in stukken en snijd de kruiden uit de verpakking fijn. Bestrooi de biefstukken rondom met peper en zout. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 min. op hoog vuur medium rare. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. op een bord onder aluminiumfolie rusten. Bak de paddenstoelen en kruiden met peper en eventueel zout 5 min. op hoog vuur in het achtergebleven bakvet. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes. Snijd de bagels open en bestrijk de snijkanten met de roomkaas. Snijd de biefstukken in dunne plakjes. Beleg de onderste helften achtereenvolgens met de sla, radijs, paddenstoelen en biefstuk. Dek af met de bovenste helften en serveer.

algemeenJe kunt de bagels ook als hoofdgerecht serveren met een salade van tastytom-trostomaten, de rest van de radijs en de rest van de sla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Luxe bagel met roomkaas, biefstuk en paddenstoelen

De roomkaas op deze bagel doet je denken aan de Provence en combineert goed met de rest van de ingrediënten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig