Luxe bagel met roomkaas, biefstuk en paddenstoelen
De roomkaas op deze bagel doet je denken aan de Provence en combineert goed met de rest van de ingrediënten.
Aan de slag
Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen. Bereid de bagels in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de grote paddenstoelen in stukken en snijd de kruiden uit de verpakking fijn. Bestrooi de biefstukken rondom met peper en zout. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 min. op hoog vuur medium rare. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. op een bord onder aluminiumfolie rusten. Bak de paddenstoelen en kruiden met peper en eventueel zout 5 min. op hoog vuur in het achtergebleven bakvet. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes. Snijd de bagels open en bestrijk de snijkanten met de roomkaas. Snijd de biefstukken in dunne plakjes. Beleg de onderste helften achtereenvolgens met de sla, radijs, paddenstoelen en biefstuk. Dek af met de bovenste helften en serveer.
Luxe bagel met roomkaas, biefstuk en paddenstoelen
De roomkaas op deze bagel doet je denken aan de Provence en combineert goed met de rest van de ingrediënten.
null personen
620 kcal
17 min. bereiden
3 min. oventijd
Aan de slag
Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen. Bereid de bagels in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de grote paddenstoelen in stukken en snijd de kruiden uit de verpakking fijn. Bestrooi de biefstukken rondom met peper en zout. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 min. op hoog vuur medium rare. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. op een bord onder aluminiumfolie rusten. Bak de paddenstoelen en kruiden met peper en eventueel zout 5 min. op hoog vuur in het achtergebleven bakvet. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de radijsjes in plakjes. Snijd de bagels open en bestrijk de snijkanten met de roomkaas. Snijd de biefstukken in dunne plakjes. Beleg de onderste helften achtereenvolgens met de sla, radijs, paddenstoelen en biefstuk. Dek af met de bovenste helften en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 biefstukken
4 bagels sesam
400 g paddenstoelen voor pasta
50 g ongezouten roomboter
1 el arachideolie
½ bosje radijs
115 g roomkaas knoflook & fijne kruiden
50 g misticanza salade
Dit heb je nodig
aluminiumfolie