Koolhydraatarme sandwich
bewaar
bewaar

Koolhydraatarme sandwich

Koolhydraatarme sandwich mét zelfgemaakte vegetarische spread.

10 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Snijd de aubergine in plakken van 1 cm dik en besmeer ze met de bakkwast met de olijfolie en ⅓ van de harissa. Bestrooi met peper en zout.

Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar.

Rooster ondertussen de sneetjes brood. Snijd de tomaat in plakken en meng de zuivelspread met de rest van de harissa.

Besmeer de sneetjes brood met de harissaspread en beleg 2 sneetjes met de sla, aubergine, tomaat en de kiemgroente.

Dek af met de andere sneetjes brood met de besmeerde kant naar beneden. Halveer en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolhydraatarme sandwich

Koolhydraatarme sandwich mét zelfgemaakte vegetarische spread.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig