Knolselderijsalade
Aan de slag
Maak met een kaasschaaf of dunschiller lange linten van de knolselderij. Breng water aan de kook in een pan en kook de knolselderijlinten in ca. 2 min. beetgaar (blancheren). Giet af.
Klop een dressing van de olie, de azijn, de mayonaise en de suiker. Breng op smaak met peper en zout. Meng de warme knolselderij met de dressing en laat minstens 10 min. intrekken. Bestrooi met de peterselie en de bosui.
Knolselderijsalade
bijgerecht
null personen
175 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Maak met een kaasschaaf of dunschiller lange linten van de knolselderij. Breng water aan de kook in een pan en kook de knolselderijlinten in ca. 2 min. beetgaar (blancheren). Giet af.
Klop een dressing van de olie, de azijn, de mayonaise en de suiker. Breng op smaak met peper en zout. Meng de warme knolselderij met de dressing en laat minstens 10 min. intrekken. Bestrooi met de peterselie en de bosui.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 knolselderij
6 el olijfolie extra vierge
6 el appelciderazijn
1 el mayonaise
1 tl kristalsuiker
10 g verse platte peterselie
3 bosuien
Dit heb je nodig
dunschiller