Knolselderij met appel
bewaar
bewaar

Knolselderij met appel

De milde en kruidige smaak van knolselderij doet het heel goed samen met het zoete van de appel.

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de knolselderij en snijd in repen van 1 cm breed. Verdeel de knolselderij over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar.

Snijd ondertussen de appels in parten, verwijder het klokhuis en snijd de parten in dunne reepjes (julienne). Meng de yoghurt, mayonaise en mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Hak de walnoten grof. Verdeel de knolselderij, appel en walnoten over een schaal en meng de dressing erdoor.

Knolselderij snijden

Instructievideo - 00:44 min.

Julienne snijden

Instructievideo - 00:42 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knolselderij met appel

De milde en kruidige smaak van knolselderij doet het heel goed samen met het zoete van de appel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig