IJsbergsla met venkel en appel
bewaar
bewaar

IJsbergsla met venkel en appel

Crunchy ijsbergsla en venkel gaan perfect samen met de friszoete appel.

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ijsbergsla en venkelknol in dunne repen en de bleekselderij en appels in dunne reepjes (julienne). Doe de gesneden groenten en appel in een kom.

Meng de mosterd, mayonaise, yoghurt en het venkelzaad in een kommetje tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg toe aan de ijsbergsalade en schep om.

combinatietipLekker bij de burger met rode-uienjam. Kijk voor het recept elders op ah.nl/allerhande.

Julienne snijden

Instructievideo - 00:42 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

IJsbergsla met venkel en appel

Crunchy ijsbergsla en venkel gaan perfect samen met de friszoete appel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig