Tortilla's met kip en noten
Als avondeten, in stukjes gesneden bij de borrel of verpakt voor een lunch of picknick… Multifunctioneel, deze wraps!
Aan de slag
Was de appel, verwijder het klokhuis en rasp grof. Hak de walnoten fijn. Was de sla en snijd in reepjes. Meng de appel met de walnoten, mayonaise en mosterd. Breng op smaak met peper en evetueel zout.
Spreid de tortilla's uit en besmeer met mayonaisemengsel. Leg op elke tortilla 2 plakjes kipfilet. Verdeel 3/4 deel van de sla over de tortilla's. Rol de tortilla's steveig op. Snijd in stukken en verdeel over de borden. Garneer met de rest van de sla.
Tortilla's met kip en noten
Als avondeten, in stukjes gesneden bij de borrel of verpakt voor een lunch of picknick… Multifunctioneel, deze wraps!
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Was de appel, verwijder het klokhuis en rasp grof. Hak de walnoten fijn. Was de sla en snijd in reepjes. Meng de appel met de walnoten, mayonaise en mosterd. Breng op smaak met peper en evetueel zout.
Spreid de tortilla's uit en besmeer met mayonaisemengsel. Leg op elke tortilla 2 plakjes kipfilet. Verdeel 3/4 deel van de sla over de tortilla's. Rol de tortilla's steveig op. Snijd in stukken en verdeel over de borden. Garneer met de rest van de sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Granny Smith appel
45 g ongebrande walnoten
1 stuk krop ijsbergsla
6 el olijfmayonaise
1 tl Franse mosterd
4 bloemtortilla's
8 plakjes gebraden kipfilet