Waldorfsalade met venkel & citroenmayonaise
bewaar
bewaar

Waldorfsalade met venkel & citroenmayonaise

Druiven + venkel = Waldorfsalade 2.0

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng het citroenrasp en 3 el -sap (per 4 personen) met de mayonaise en peper.

Snijd de bleekselderij in boogjes van een ½ cm. Snijd de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknol, bewaar het loof. Halveer de venkel en snijd in dunne reepjes. Boen de appel schoon, snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten in dunne plakjes. Snijd de selderij fijn en hak de noten grof.

Doe de bleekselderij, venkel, appel, selderij, druiven en salademix in een ruime kom. Meng de dressing erdoor en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de walnoten en het venkelloof.

combinatietipLekker met krieltjes, (gerookte) kip, uitgebakken spekjes of eipartjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Waldorfsalade met venkel & citroenmayonaise

Druiven + venkel = Waldorfsalade 2.0

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig