Aardappel en knolselderij
Dit is nou echt zo'n duo dat voor elkaar gemaakt is. Een simpel, maar heerlijk bijgerecht.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat
Schil de knolselderij met de dunschiller en snijd in plakken. Snijd de plakken in repen en verdeel deze tussen de aardappel. Besprenkel met de olie en bestrooi met de tijm en peper en zout naar smaak. Bak in de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar.
Aardappel en knolselderij
Dit is nou echt zo'n duo dat voor elkaar gemaakt is. Een simpel, maar heerlijk bijgerecht.
bijgerecht
null personen
345 kcal
15 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat
Schil de knolselderij met de dunschiller en snijd in plakken. Snijd de plakken in repen en verdeel deze tussen de aardappel. Besprenkel met de olie en bestrooi met de tijm en peper en zout naar smaak. Bak in de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g vastkokende aardappelen
1 knolselderij
4 el traditionele olijfolie
1 el gedroogde tijm