Chips van knolselderij
bewaar
bewaar

Chips van knolselderij

30 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Knolselderij schillen, wassen en droog deppen. Selderij in stukken snijden. Stukken met keukenmachine of met schaaf in heel dunne plakjes snijden. In frituurpan olie verhitten tot ca. 170 ºC. Ca 1/4 deel van plakjes knolselderij in ca. 4 minuten krokant frituren. Tijdens frituren plakjes met schuimspaan van elkaar losmaken. Knolselderijchips uit frituurpan nemen en op keukenpapier laten uitlekken. Rest van knolselderij op zelfde manier krokant frituren.Knolselderijchips leggen in schaal en bestrooien met zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chips van knolselderij

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig