Tomaten-mascarponesaus
bewaar
bewaar

Tomaten-mascarponesaus

Alleen nog wat pasta koken en klaar ben je.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een hapjespan. Snijd de knoflook fijn. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de tomato frito toe en breng aan de kook. Laat 5 min. zacht koken. Haal de blaadjes basilicum van het steeltje af. Voeg de mascarpone en het basilicum toe, houd wat blaadjes achter voor garnering. Breng op smaak met peper en zout en warm nog 2 min. door. Lekker met pasta en gehaktballetjes.

bewaartipU kunt de tomaten-mascarponesaus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaten-mascarponesaus

Alleen nog wat pasta koken en klaar ben je.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig