Zeevruchten met tomaat
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 4 min. Voeg de wijn toe en laat op hoog vuur de alcohol grotendeels verdampen. Doe de romaatjes erbij en bak 1 min. mee.
Dep de zeevruchten droog met keukenpapier en voeg toe. Verwarm 4 min. Breng op smaak met zout en chilipeper. Lekker bij de Siciliaanse couscous (voor recept zie ah.nl/allerhande).
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Zeevruchten met tomaat
hoofdgerecht
null personen
320 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 4 min. Voeg de wijn toe en laat op hoog vuur de alcohol grotendeels verdampen. Doe de romaatjes erbij en bak 1 min. mee.
Dep de zeevruchten droog met keukenpapier en voeg toe. Verwarm 4 min. Breng op smaak met zout en chilipeper. Lekker bij de Siciliaanse couscous (voor recept zie ah.nl/allerhande).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie
2 rode uien
1 teen knoflook
150 ml droge witte wijn
1 bakje romaatjes
1 zak gemengde zeevruchten
0 chilipeper