Tikka masala viscurry met zeevruchten
bewaar
bewaar

Tikka masala viscurry met zeevruchten

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden. Broccoli in kokend water met zout naar smaak 3 min. koken. Afgieten. Uien pellen en in partjes snijden. Olie in hapjespan verhitten. Hierin uien 3 min. bakken. Broccoli en zeevruchten toevoegen en 3 min. verwarmen. Saus erdoor roeren en 5 min. laten pruttelen. Naanbroden volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Viscurry in 4 kommen scheppen. Yoghurt erover verdelen en met kerriepoeder bestrooien. Naanbrood erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tikka masala viscurry met zeevruchten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig