Tikka masala viscurry met zeevruchten
Aan de slag
Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden. Broccoli in kokend water met zout naar smaak 3 min. koken. Afgieten. Uien pellen en in partjes snijden. Olie in hapjespan verhitten. Hierin uien 3 min. bakken. Broccoli en zeevruchten toevoegen en 3 min. verwarmen. Saus erdoor roeren en 5 min. laten pruttelen. Naanbroden volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Viscurry in 4 kommen scheppen. Yoghurt erover verdelen en met kerriepoeder bestrooien. Naanbrood erbij geven.
Tikka masala viscurry met zeevruchten
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden. Broccoli in kokend water met zout naar smaak 3 min. koken. Afgieten. Uien pellen en in partjes snijden. Olie in hapjespan verhitten. Hierin uien 3 min. bakken. Broccoli en zeevruchten toevoegen en 3 min. verwarmen. Saus erdoor roeren en 5 min. laten pruttelen. Naanbroden volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Viscurry in 4 kommen scheppen. Yoghurt erover verdelen en met kerriepoeder bestrooien. Naanbrood erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g broccoli
2 uien
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak gemengde zeevruchten
1 pot tikka masalasaus
2 zakken naanbrood
8 eetlepels Griekse yoghurt
¼ theelepel kerriepoeder