Groentecurry met tilapia
bewaar
bewaar

Groentecurry met tilapia

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Uien pellen en in partjes snijden. Paprika schoonmaken en in ringen snijden. Snijbonen schoonmaken en schuin in stukken snijden. Krieltjes met water (zodat ze net onder staan) aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Afgieten. 2 el olie ondertussen in grote koekenpan verhitten en hierin ui, paprika en snijbonen 3 min. omscheppend bakken. 4 el masalasaus apart houden voor vis. Rest saus en groenten aan krieltjes toevoegen, mengen en nog 5 min. zachtjes koken. Tilapiafilet helemaal met achtergehouden saus bestrijken. Rest olie in koekenpan verhitten en hierin op matig vuur tilapia om en om in ca. 4 min. gaarbakken. Blaadjes van takjes munt loshalen. Groentecurry van vuur halen. Helft van blaadjes met helft yoghurt door groentecurry scheppen. Zout naar smaak toevoegen. Vis, curry en rest yoghurt over 4 borden verdelen. Rest muntblaadjes erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentecurry met tilapia

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig