Groentecurry met tilapia
Aan de slag
Uien pellen en in partjes snijden. Paprika schoonmaken en in ringen snijden. Snijbonen schoonmaken en schuin in stukken snijden. Krieltjes met water (zodat ze net onder staan) aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Afgieten. 2 el olie ondertussen in grote koekenpan verhitten en hierin ui, paprika en snijbonen 3 min. omscheppend bakken. 4 el masalasaus apart houden voor vis. Rest saus en groenten aan krieltjes toevoegen, mengen en nog 5 min. zachtjes koken. Tilapiafilet helemaal met achtergehouden saus bestrijken. Rest olie in koekenpan verhitten en hierin op matig vuur tilapia om en om in ca. 4 min. gaarbakken. Blaadjes van takjes munt loshalen. Groentecurry van vuur halen. Helft van blaadjes met helft yoghurt door groentecurry scheppen. Zout naar smaak toevoegen. Vis, curry en rest yoghurt over 4 borden verdelen. Rest muntblaadjes erover strooien.
Groentecurry met tilapia
hoofdgerecht
null personen
531 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en in partjes snijden. Paprika schoonmaken en in ringen snijden. Snijbonen schoonmaken en schuin in stukken snijden. Krieltjes met water (zodat ze net onder staan) aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Afgieten. 2 el olie ondertussen in grote koekenpan verhitten en hierin ui, paprika en snijbonen 3 min. omscheppend bakken. 4 el masalasaus apart houden voor vis. Rest saus en groenten aan krieltjes toevoegen, mengen en nog 5 min. zachtjes koken. Tilapiafilet helemaal met achtergehouden saus bestrijken. Rest olie in koekenpan verhitten en hierin op matig vuur tilapia om en om in ca. 4 min. gaarbakken. Blaadjes van takjes munt loshalen. Groentecurry van vuur halen. Helft van blaadjes met helft yoghurt door groentecurry scheppen. Zout naar smaak toevoegen. Vis, curry en rest yoghurt over 4 borden verdelen. Rest muntblaadjes erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 rode paprika
1 zakje snijbonen
1 duopak krieltjes
4 eetlepels zonnebloemolie
1 pot tikka masalasaus
300 g tilapiafilet
1 zakje verse munt
1 beker Griekse yoghurt