Indiase groentecurry met eieren
bewaar
bewaar

Indiase groentecurry met eieren

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 ºC. Eieren in ca. 8 minuten hard koken. In wok olie verhitten. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken. Currysaus en tuinerwten toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen. Intussen stokbroden afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Mango schillen en vruchtvlees in repen snijden. Eieren pellen, halveren en in curry leggen. Curry serveren met stokbrood en mango.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase groentecurry met eieren

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig