Vegetarische curryschotel
Waarom iedereen van deze milde curry smult? De mangostukjes maken het heerlijk fris.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een braadpan. Bak de Quornstukjes rondom. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 4 min. Schenk de currysaus en het water erbij. Schep de bevroren tuinerwten erdoor.
Breng de saus aan de kook en laat het gerecht 10 min. sudderen. Schil de mango en snijd in parten. Verdeeld de curry over diepe borden. Serveer met naanbrood en mango.
Vegetarische curryschotel
Waarom iedereen van deze milde curry smult? De mangostukjes maken het heerlijk fris.
hoofdgerecht
null personen
820 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een braadpan. Bak de Quornstukjes rondom. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 4 min. Schenk de currysaus en het water erbij. Schep de bevroren tuinerwten erdoor.
Breng de saus aan de kook en laat het gerecht 10 min. sudderen. Schil de mango en snijd in parten. Verdeeld de curry over diepe borden. Serveer met naanbrood en mango.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken naanbroden naturel
3 el zonnebloemolie
350 g Quornstukjes
400 g grofgesneden wokgroente
200 g Tikka Massalasaus
200 ml water
225 g diepvries tuinerwten
1 verse mango