Milde bloemkoolcurry met naanbrood
Vegetarische curry met Hollandse twist.
Aan de slag
Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Snijd de tofu in blokjes en breng op smaak met kerriepoeder, peper en eventueel zout.
Verhit de olie in de hapjespan. Bak hierin de tofublokjes ca. 5 min. Voeg de bloemkoolroosjes, saus en het water toe en laat 15 min. sudderen.
Verwarm intussen het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de peterselie fijn. Schep de Indiase curryschotel in kommen en garneer met peterselie. Serveer met brood.
Milde bloemkoolcurry met naanbrood
Vegetarische curry met Hollandse twist.
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Snijd de tofu in blokjes en breng op smaak met kerriepoeder, peper en eventueel zout.
Verhit de olie in de hapjespan. Bak hierin de tofublokjes ca. 5 min. Voeg de bloemkoolroosjes, saus en het water toe en laat 15 min. sudderen.
Verwarm intussen het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de peterselie fijn. Schep de Indiase curryschotel in kommen en garneer met peterselie. Serveer met brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bloemkool
375 g tofu naturel
1 el kerriepoeder
2 el zonnebloemolie
100 ml water
280 g naanbroden knoflook & koriander
400 ml Indiase currysaus
15 g verse peterselie