Pizza van naanbrood met tofu
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Naanbroden voorzichtig overlangs doormidden snijden. Courgettes wassen en in dunne plakjes snijden. In braadpan 3 el. olie verhitten. Tofu en currypasta 2 min. bakken. Courgettes toevoegen en 8 min bakken. Mengsel met zout en peper op smaak brengen en over naanbodems verdelen. In pan rest van olie verhitten en spinazie in 1 min. laten slinken. Noten grofhakken. Spinazie en noten over naanbodems verdelen. Naanpizza's twee aan twee 10 min. in oven bakken.
Pizza van naanbrood met tofu
hoofdgerecht
null personen
830 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Naanbroden voorzichtig overlangs doormidden snijden. Courgettes wassen en in dunne plakjes snijden. In braadpan 3 el. olie verhitten. Tofu en currypasta 2 min. bakken. Courgettes toevoegen en 8 min bakken. Mengsel met zout en peper op smaak brengen en over naanbodems verdelen. In pan rest van olie verhitten en spinazie in 1 min. laten slinken. Noten grofhakken. Spinazie en noten over naanbodems verdelen. Naanpizza's twee aan twee 10 min. in oven bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken naanbrood met knoflook en koriander
2 courgettes
4 eetlepels zonnebloemolie
2 bakjes tofu roerbak fijngekruid
1 eetlepel Indiase currypasta
1 zak panklare spinazie
75 g cashewnoten
Dit heb je nodig
2 bakplaten