Vegetarische curry met naanbrood
Aan de slag
In kom currypasta losroeren met roerbakolie. Vegetarische stukjes, bosuitjes en wortel erdoor scheppen en minstens 15 min. laten staan. Yoghurt en koriander in aparte schaaltjes doen. Brood in 12 repen snijden en in mandje leggen.
Pannetje verhitten en hierin currymengsel al omscheppend 3-4 min. bakken. Wat yoghurt door curry roeren en geheel nog even laten sudderen. Intussen reep naanbrood onder gourmetgrill verwarmen.
Vegetarische curry met naanbrood
bijgerecht
null personen
255 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In kom currypasta losroeren met roerbakolie. Vegetarische stukjes, bosuitjes en wortel erdoor scheppen en minstens 15 min. laten staan. Yoghurt en koriander in aparte schaaltjes doen. Brood in 12 repen snijden en in mandje leggen.
Pannetje verhitten en hierin currymengsel al omscheppend 3-4 min. bakken. Wat yoghurt door curry roeren en geheel nog even laten sudderen. Intussen reep naanbrood onder gourmetgrill verwarmen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ eetlepel milde Indiase currypasta
3 eetlepels roerbakolie
2 bosuitjes
½ pak vegetarische roerbakstukjes naturel
2 worteltjes
150 g Griekse yoghurt
2 eetlepels verse koriander
1 naanbrood met knoflook en koriander
Dit heb je nodig
gourmetstel