Makreelcurry met naanbrood
Aan de slag
Makreel schoonmaken en in stukken verdelen. Ui pellen en snipperen. Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. zacht bakken. Currypasta toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, kokosmelk en bloemkool toevoegen en geheel aan de kook brengen. Curry 8 min. zacht laten koken. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Makreel aan curry toevoegen en nog 2 min. meewarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnknippen. Curry met koriander bestrooien en met naanbrood serveren.
Makreelcurry met naanbrood
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Makreel schoonmaken en in stukken verdelen. Ui pellen en snipperen. Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. zacht bakken. Currypasta toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, kokosmelk en bloemkool toevoegen en geheel aan de kook brengen. Curry 8 min. zacht laten koken. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Makreel aan curry toevoegen en nog 2 min. meewarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnknippen. Curry met koriander bestrooien en met naanbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 gestoomde makreel
1 ui
1 bloemkool
3 eetlepels (zonnebloem)olie
4 eetlepels milde currypasta
1 blik tomatenblokjes
200 ml kokosmelk
1 pak naanbrood met knoflook en koriander
10 g verse koriander