Indiase kippensoep met naanbrood
Aan de slag
In soeppan olie verhitten en kip in 3 min. bruinbakken. Currypasta toevoegen en meebakken. Bouillon, tuinerwten en 500 ml water erbij doen en aan de kook brengen. Soep 5 min. koken. Spinazie in gedeelten aan soep toevoegen en laten slinken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Brood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren met een schep yoghurt.
Indiase kippensoep met naanbrood
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In soeppan olie verhitten en kip in 3 min. bruinbakken. Currypasta toevoegen en meebakken. Bouillon, tuinerwten en 500 ml water erbij doen en aan de kook brengen. Soep 5 min. koken. Spinazie in gedeelten aan soep toevoegen en laten slinken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Brood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren met een schep yoghurt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kipfilet in blokjes
2 eetlepels Indiase currypasta
1 pot kippenbouillon
300 g tuinerwten
1 zak verse spinazie
1 pak naanbrood met knoflook en koriander
150 ml volle yoghurt