Tofu in pittige ketjapsaus
bewaar
bewaar

Tofu in pittige ketjapsaus

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sambal door ketjap mengen. Knoflook boven ketjap uitpersen. Marinade met tofu mengen. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. gaarkoken. In koekenpan olie verhitten. Tofu uit marinade scheppen en 5 min. zacht bakken. Marinade en 100 ml water aan tofu toevoegen en verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Pinda's grof hakken. Tofu met ketjapsaus, sperziebonen en rijst over vier borden verdelen. Tofu met pinda's bestrooien. Lekker met schijfjes komkommer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tofu in pittige ketjapsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig