Paksoi met tofu en tarly
Aan de slag
In pan met ruim water tarly met zout in ca. 12 minuten gaarkoken. Paksoi in reepjes snijden, wassen en in vergiet laten uitlekken. Peper wassen en in ringen snijden. In wok olie verhitten. Tofublokjes en peper ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Paksoi en ketjap toevoegen en nog ca. 5 minuten roerbakken. Tarly afgieten en overdoen in schaal. Paksoi op tarly scheppen en garneren met cashewnoten.
Paksoi met tofu en tarly
hoofdgerecht
null personen
965 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan met ruim water tarly met zout in ca. 12 minuten gaarkoken. Paksoi in reepjes snijden, wassen en in vergiet laten uitlekken. Peper wassen en in ringen snijden. In wok olie verhitten. Tofublokjes en peper ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Paksoi en ketjap toevoegen en nog ca. 5 minuten roerbakken. Tarly afgieten en overdoen in schaal. Paksoi op tarly scheppen en garneren met cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak tarly
2 struikjes Shanghai paksoi
1 rode peper
2 eetlepels olie
1 bakje tofu roerbak pittig gekruid
4 eetlepels ketjap manis
50 g (gezouten) cashewnoten