Tortilla met roerbakgroenten en tofu
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Bonen laten uitlekken. In wok olie verhitten en tofu 3 min. roerbakken. Uien en groenten erbij scheppen en nog 5 min. roerbakken. Bonen toevoegen en nog 2 min. verwarmen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Salsa door groentemengsel scheppen. Tortilla; s op vier diepe borden leggen. Groentemengsel erover verdelen en met kaas bestrooien. Lekker met groene salade.
Tortilla met roerbakgroenten en tofu
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Bonen laten uitlekken. In wok olie verhitten en tofu 3 min. roerbakken. Uien en groenten erbij scheppen en nog 5 min. roerbakken. Bonen toevoegen en nog 2 min. verwarmen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Salsa door groentemengsel scheppen. Tortilla; s op vier diepe borden leggen. Groentemengsel erover verdelen en met kaas bestrooien. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 blikje kidneybonen
3 eetlepels (zonnebloem)olie
1 bakje tofu roerbak pittig gekruid
1 zak Hollandse roerbakmix
1 zak wraptortilla's
½ pot milde salsasaus
1 zakje geraspte kaas
Dit heb je nodig
wok