Mexicaanse tofu met groenten en rijst
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kidneybonen laten uitlekken. Olie in wok verhitten, tofureepjes toevoegen en in 5 min. krokant bakken. Uit pan scheppen. Wokgroenten 7 min. roerbakken. Kidneybonen en tofureepjes toevoegen, 2 min. doorwarmen. Groenten en rijst over 4 borden verdelen, wat zure room ernaast scheppen en chips apart erbij geven.
Mexicaanse tofu met groenten en rijst
hoofdgerecht
null personen
877 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kidneybonen laten uitlekken. Olie in wok verhitten, tofureepjes toevoegen en in 5 min. krokant bakken. Uit pan scheppen. Wokgroenten 7 min. roerbakken. Kidneybonen en tofureepjes toevoegen, 2 min. doorwarmen. Groenten en rijst over 4 borden verdelen, wat zure room ernaast scheppen en chips apart erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snelkookrijst
1 blik kidneybonen
2 eetlepels olie
2 pakjes tofu roerbakreepjes pittig gekruid
1 zak wokgroenten
125 ml sour cream
1 zak tortillachips
Dit heb je nodig
wok