Pittige makreel in tomatensaus
bewaar
bewaar

Pittige makreel in tomatensaus

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Broccoli schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en steel in plakjes snijden. Broccoli in ruim kokend water met wat zout in ca. 8 min. beetgaar koken. Afgieten. Rijst bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Uien pellen en in ringen snijden. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Vel van makreel verwijderen, vis van graat halen en in stukken verdelen. Olie in pan verhitten, uien toevoegen en 3 min. bakken. Sambal en kerriepoeder toevoegen en 1 min. meebakken. Gehalveerde tomaten en peper naar smaak toevoegen en 2 min. bakken. Ketjap erdoor roeren. Makreel toevoegen en kort verwarmen, zo min mogelijk roeren. Rijst over 4 borden verdelen, pittige makreel erover en broccoli ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige makreel in tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig